Laat uw machine inpakken met krimpfolie

 

Heeft u een machine die u wilt laten inpakken met krimpfolie? VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten kan u helpen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het inpakken en plaatsen van krimpfolie, ook bij machines.

Het inpakken van uw machine met krimpfolie (Shrink wrap) heet ook wel wrappen. Door de machine met krimpfolie te wrappen zorgt u dat uw machine goed beschermd wordt. Zo is krimpfolie een effectieve manier om regen en wind buiten uw apparatuur te houden. Na plaatsing wordt de krimpfolie verhit met een gasbrander, waardoor de folie krimpt en na afkoeling zijn stevigheid krijgt. 

Welk krimpfolie heeft uw machine nodig?

Krimpfolie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welk krimpfolie u kiest om uw machine mee in te pakken hangt af van een aantal zaken, waaronder:
  • Levensduur
  • Toepassing
  • Eisen van de klant
Wij adviseren u graag over welke soort krimpfolie en welke dikte het meest geschikt is om uw machine mee in te pakken. Goed om te weten is dat VOS uitsluitend werkt met niet vlamonderhoudende (NVO) krimpfolie. Een belangrijke eigenschap van NVO-krimpfolie is dat deze alleen smelt, maar geen vlam vat.

Waarom uw machine van krimpfolie voorzien door VOS?

VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten is een familiebedrijf, opgericht in het jaar 2000 in Barendrecht.
Wij zijn een VCA*/ISO9001 gecertificeerd bedrijf en hebben zaken als veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

10+ jaar ervaring met krimpfolie voor o.a. machines

De afgelopen 10 jaar hebben wij ons op krimpfoliegebied ontwikkeld tot één van de grootste spelers binnen de Benelux. Binnen de petrochemie, industrie en scheepsbouw pakken wij dagelijks diverse machines in voor optimale bescherming tijdens transport.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in krimpfolie van VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten? Neemt u dan direct contact op:

+ 31 (0) 1 80 69 07 40
info@vos-zeildoek.nl

Zeil en Krimpfolie

Kantoor & Werkplaats

Zweth 48-50
2991 LH Barendrecht
Postbus 293
2990 AG Barendrecht

Telefoon: 31 (0) 180 690740
Mobiel: 31 (0) 6 22 22 44 77
U kunt ons uiteraard ook mailen op info@vos-zeildoek.nl

Klanten