Anti-Coronascherm voor bedrijfsauto's

Dé be-scherm-ing die virussen weert.


Bescherm klanten en personeel door middel van een speciaal ontwikkelde afschermwand; het anti-Coronascherm. Met het beschermende zeil is uw auto of bedrijfsbus Corona-proof.
Of uw personeel gezamenlijk op klus moet in een bedrijfsbus, u klanten in een taxi vervoert of u rijles geeft, met onze maatwerk afschermzeilen heeft u een gepaste oplossing. In te zetten voor een enkele auto of uw volledige wagenpark.

De anti-Coronaschermen zijn gemaakt van transparant (custom made) PVC, waardoor ze gemakkelijk af te nemen zijn, licht doorlaten en inzittenden nog steeds interactie kunnen hebben op veilige afstand.

 

Zeildoek specialist

Vos Zeildoek is gespecialiseerd in afschermende zeilen en heeft voor u de oplossing voor het samen reizen gevonden. U hoeft niet meer bang te zijn dat virussen van de een op de andere persoon springen, omdat dit zeil u afschermt tegen ongewilde bacillen, bacteriën en virussen.

Werkzaamheden hoeven niet stilgelegd te worden en er hoeven ook geen extra auto’s ingezet te worden.
De transparante hygiëneschermen zijn perfect voor korte ritten, maar zijn ook voor lange afstanden in te zetten. Wees zeker en rij met een veiligheidsscherm.


Neem nu contact op
Neem contact met ons op om het perfecte scherm voor uw auto en/of bus te bestellen.

info@vos-zeildoek.nl

0180-690740

Projecten

VOS © 2020 - All Rights Reserved

Creatie en realisatie door The MindOffice