Krimpfolie voor steigerbouw

 

Binnen de steigerbouw is het gebruikelijk om krimpfolie te gebruiken. Bij steigerbouw wordt krimpfolie met name gebruikt om wind en vocht buiten te houden, zodat bouwvakkers hoog en droog hun werk kunnen doen. VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten heeft meer dan 10 jaar ervaring met toepassing van krimpfolie binnen de steigerbouw.
 
Het inpakken met krimpfolie (Shrink wrap) wordt ook wel wrapping genoemd, waar steigers, machines en zelfs gebouwen ingepakt worden. Het gebruiken van krimpfolie gebeurt binnen de steigerbouw om steigers te beschermen. Na het aanbrengen wordt de krimpfolie verhit met een gasbrander, waardoor de folie krimpt en na afkoeling zijn stevigheid krijgt.

Welk krimpfolie heeft u nodig binnen de steigerbouw?

Krimpfolie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Wat voor krimpfolie er binnen de steigerbouw nodig is hangt af van een aantal factoren;

  • Levensduur
  • Toepassing
  • Eisen van de klant
VOS adviseert u graag over het te gebruiken materiaal en de juiste dikte zodat uw steigers goed ingepakt zijn. Goed om te weten is dat VOS uitsluitend werkt met niet vlamonderhoudende (NVO) krimpfolie. Een belangrijke eigenschap van NVO-krimpfolie is dat deze alleen smelt, maar geen vlam vat. Tijdens bijvoorbeeld slijpwerkzaamheden kunnen er wel gaten ontstaan, maar zal de folie niet gaan branden.

Waarom uw steigerbouw krimpfolieproject door VOS?

VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten is een familiebedrijf, opgericht in het jaar 2000 in Barendrecht.
Wij zijn een VCA*/ISO9001 gecertificeerd bedrijf en hebben zaken als veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Binnen de petrochemie, industrie en scheepsbouw pakken wij dagelijks diverse steigers in voor het milieuverantwoord en droog verrichten van straal-, las- en spuitwerkzaamheden.

De afgelopen 10 jaar hebben wij ons op krimpfoliegebied ontwikkeld tot één van de grootste spelers binnen de Benelux. Veel van onze krimpfoliewerkzaamheden gaan in samenwerking met gerenommeerde steigerbouwbedrijven.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd om uw steiger in te laten pakken door van VOS Zeildoek en Krimpfolie Projecten? Neemt u dan direct contact op:

+ 31 (0) 1 80 69 07 40
info@vos-zeildoek.nl

Zeil en Krimpfolie

Kantoor & Werkplaats

Zweth 48-50
2991 LH Barendrecht
Postbus 293
2990 AG Barendrecht

Telefoon: 31 (0) 180 690740
Mobiel: 31 (0) 6 22 22 44 77
U kunt ons uiteraard ook mailen op info@vos-zeildoek.nl

Klanten